Υπογραφή Ακαδημαϊκής Συνεργασίας μεταξύ Shandong Agricultural University και Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ημερομηνία: 
Πέμπτη 05 Ιουλ 2018

«Υπογραφή Ακαδημαϊκής Συνεργασίας μεταξύ Shandong Agricultural University και Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών»

 

Υπεγράφη τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 Πρωτόκολλο Ακαδημαϊκής Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Shandong Agricultural University της Κίνας  και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσία της κας Αναπληρώτριας Πρύτανη Φοιτητικής Μέριμνας, Ακαδημαϊκών Συνεργασιών και Διασύνδεσης κα Μαρίας Καψοκεφάλου  και του Επιστημονικού Υπευθύνου κου Γεωργίου-Ιωάννη Νυχά, Κοσμήτορα της Σχολής Τροφίμων Βιοτεχνολογίας και Ανάπτυξης.

Στo πλαίσιo της συνάντησης για την υπογραφή της εν λόγω συνεργασίας παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κος Xu Jianbao, ο Κοσμήτορας κος Xuguang Qiao,  και ο Διευθυντής του Γραφείου Διεθνών Συνεργασιών κος Li Xiangdong, οι οποίοι εκπροσώπησαν το Πανεπιστήμιο Shandong Agricultural University της Κίνας.

H κα Αναπληρώτρια Πρύτανη Φοιτητικής Μέριμνας, Ακαδημαϊκών Συνεργασιών και Διασύνδεσης κα Μαρία Καψοκεφάλου και ο κος Γεώργιος-Ιωάννης Νυχάς, Κοσμήτορας της Σχολής Τροφίμων Βιοτεχνολογίας και Ανάπτυξης  υποδέχτηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό στους εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Shandong Agricultural University της Κίνας. Κατόπιν πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των επιστημονικών επιτευγμάτων του Πανεπιστημίου Shandong Agricultural University και ακολούθησε διαλογική συζήτηση 

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου κος Πέτρος Ταραντίλης και οι διευθυντές των εργαστηρίων του Τμήματος. Στη συνέχεια της συνάντησης έγινε ένα μικρό διάλειμμα για καφέ. Μετά το τέλος της συνάντησης, τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Πανεπιστημίου Shandong Agricultural University της Κίνας ξεναγήθηκαν σε διάφορα εργαστήρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνημμένα: