Γυμναστήριο

Στο ΓΠΑ λειτουργεί γυμναστήριο, όπου οι φοιτητές/φοιτήτριες και το προσωπικό του ΓΠΑ μπορούν να ασκούνται από τις 8:00 έως τις 16:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με όργανα γυμναστικής ενώ παράλληλα το προσωπικό του γυμναστηρίου καθοδηγεί, προτείνει και επιβλέπει κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη.

 

Στο κλειστό γυμναστήριο θα πραγματοποιούνται καθημερινά, ομαδικά προγράμματα γυμναστικής (μυϊκής ενδυνάμωσης και διατάσεων).

Οι ενδιαφερόμενοι/νες, προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του γυμναστηρίου (ατομικές ή ομαδικές) θα πρέπει:

  • να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1MvFOe3gxJSk3yvKypPghk3CPl_VcxWq363ScoKX1dbQ/edit 

  • να αποκτήσουν «κάρτα αθλούμενου» για την έκδοση της οποίας απαιτείται ιατρική βεβαίωση από ιατρό καρδιολόγο καθώς και μια φωτογραφία. Οι ιατρικές βεβαιώσεις έχουν ισχύ μόνο για ένα ακαδημαϊκό έτος.

 

ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • Επιπλέον, η «κάρτα αθλούμενου» επιτρέπει στον/στην κάτοχό της, τη συμμετοχή σε ομαδικά ή ατομικά προγράμματα και δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους (αθλοπαιδιές, τουρνουά, οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες) που θα πραγματοποιούνται από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΓΠΑ.
  • Στο υπαίθριο γυμναστήριο  του ΓΠΑ, η χρήση και η πρόσβαση είναι ελεύθερη οποιαδήποτε ώρα (δεν απαιτείται κάρτα αθλούμενου).

Πρόγραμμα Γυμναστηρίου και αθλοπαιδιών

 

Προσωπικό:

  1. Δανίτσας  Δημήτριος, Διοικητικός,  email: ddanitsas@aua.gr
  2. Καλατζής Παναγιώτης, αποσπασμένος γυμναστής στο ΓΠΑ, email: Kalantzis26@gmail.com
  3. Λαμπροπούλου Σουζάνα, αποσπασμένη γυμνάστρια στο ΓΠΑ, email: zanasouzana@gmail.com
  4. Τσαλιαγκού Πολυξένη, αποσπασμένη γυμνάστρια στο ΓΠΑ, email: ptsaliag@aua.gr

 

Πληροφορίες & εγγραφές:

Τηλέφωνο: 210-529 4954