Συναντήσεις - Ομάδες Εργασίας

Όποια κι αν είναι τα ενδιαφέροντά σου για την Αγγλική γλώσσα, το επίπεδό σου και οι στόχοι σου, ως φοιτητής του ΓΠΑ έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις την Αγγλική γλώσσα σε συνδυασμό με την ύλη του επιστημονικού σου πεδίου και με την κατάλληλη καθοδήγηση να βελτιώσεις τις γνώσεις σου σημαντικά. Μία επίσκεψη στο ΓΞΓ θα σε βοηθήσει να λύσεις τις απορίες σου, να σχεδιάσεις και να οργανώσεις  το ατομικό σου πρόγραμμα κατά τη διάρκεια των σπουδών σου στο ΓΠΑ, και να ανταποκριθείς καλύτερα στις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών σε ότι αφορά τη χρήση της Αγγλικής γλώσσας.

 

Ι.      One-to-one appointments

Συνάντηση τις ώρες γραφείου

Καθ’ όλη τη διάρκεια του εξαμήνου, αλλά ιδιαίτερα στην αρχή κάθε εξαμήνου, μπορείς να έρθεις στο ΓΞΓ τις ώρες γραφείου ή να κλείσεις μία σειρά από ατομικές συναντήσεις για να μπορείς να μελετάς στα Αγγλικά πιο αποτελεσματικά και να μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των σπουδών σου.

 

Τηλεφωνική ώρα γραφείου (με  προσυνεννόηση)

Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να έρθεις από το ΓΞΓ, μπορείς να στείλεις ένα email στο ekakrida@aua.gr με θέμα “Telephone office hour” και, αν έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς μέσω skype, να συνεννοηθείς για μια εικονική συνάντηση.

 

II.     Συμβουλές για το επίπεδο γνώσεων

Ως φοιτητής πια θα πρέπει να έχεις μια γενική εικόνα του πραγματικού επιπέδου γνώσεων που έχεις στην Αγγλική γλώσσα για να μπορέσεις να συνεχίσεις να μελετάς επιστημονική βιβλιογραφία και να χειρίζεσαι τη γλώσσα στο πανεπιστημιακό περιβάλλον. Μπορείς να έρθεις από το ΓΞΓ  για ένα διαγνωστικό test, και παροχή υλικού για να “φρεσκάρεις” και να βελτιώσεις τις γνώσεις σου, ή να συνδεθείς με τους συνδέσμους που προτείνουμε για ατομικά test αναγνώρισης επιπέδου. (Self Evaluation sites)

 

III.   Language Study Group

 Αν σου αρέσει να μελετάς με τους συμφοιτητές σου και πιστεύεις ότι η επικοινωνία και αλληλεπίδραση σε βοηθάει, φτιάξε μία δική σου ομάδα μελέτης στα Αγγλικά! Μπορούμε μαζί να οργανώσουμε τη θεματολογία και τις δραστηριότητες  ανάλογα με το χρόνο που διαθέτετε και το επίπεδό σας.