Ομάδα Φωτογραφίας

 

Η Ομάδα Φωτογραφίας του ΓΠΑ (AUA Clicks!) ιδρύθηκε με απόφαση της Συγκλήτου (συνεδρία 529/23.02.2018). Η ομάδα έχει ως σκοπό τη διοργάνωση δράσεων σχετικών με τη φωτογραφική τέχνη και τεχνική αλλά και συμμετοχής με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο στην επιστημονική, εκπαιδευτική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή του ΓΠΑ.

Η ομάδα χρησιμοποιεί ιδιαίτερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαθέτει σελίδα στο Facebook με την ονομασία AUA Clicks! Ομάδα Φωτογραφίας ΓΠΑ στην οποία δημοσιεύονται φωτογραφίες από το Πανεπιστήμιο, τις διάφορες δράσεις και θέματα γεωπονικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος. Επίσης, διαθέτει λογαριασμό στο Instagram @auaclicks_team για την κοινοποίηση φωτογραφικού υλικού των μελών της, αλλά και στο YouTube AUA Clicks!, με βίντεο προωθητικού περιεχομένου.

Επιπρόσθετα, στο Facebook υπάρχει και ιδιωτική ομάδα AUA Clicks! Facebook Group που απευθύνεται αποκλειστικά σε μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΓΠΑ, στην οποία ανάλογα με τη μηνιαία θεματολογία μπορούν να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους.

Στις δράσεις της ομάδας συμπεριλαμβάνονται φωτοβόλτες, σεμινάρια φωτογραφίας, φωτογραφικές εκθέσεις και δημιουργία και πώληση χρηστικού, προωθητικού υλικού.

Για άμεση επικοινωνία με την ομάδα μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση auaclicks@aua.gr ή να χρησιμοποιήσετε τα παραπάνω μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπεύθυνος της Ομάδας Φωτογραφίας είναι ο κ. Γεώργιος Λιακόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής του ΓΠΑ (gliak@aua.gr).