Υποστήριξη από εθελοντές φοιτητές και φοιτήτριες του περιπτέρου του Γ.Π.Α. στην 10η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία & την Πτηνοτροφία – Zootechnia

Ημερομηνία: 
Πέμπτη 02 Φεβ 2017 έως Κυριακή 05 Φεβ 2017

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μετείχε για πρώτη φορά στην 10η Διεθνή Κλαδική Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία- Zootechnia 2017, που πραγματοποιήθηκε 2-5 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στην Θεσσαλονίκη. Το ΓΠΑ συμμετείχε με ομιλίες και με  περίπτερο 12,5τ.μ, που στελεχώθηκε από το προσωπικό του Τμήματος Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και από εθελοντές φοιτητές και φοιτήτριες που διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό και ενημέρωναν τους επισκέπτες.

Η έκθεση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας, προσελκύοντας στο διάστημα διεξαγωγής της 58.743 επισκέπτες, μέγεθος αυξημένο κατά 16,6% έναντι των 50.354 του 2015. Κατά τη διάρκεια της, επισκέφθηκαν το περίπτερο του Πανεπιστημίου ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Χαράλαμπος Κασίμης, συνοδευόμενος από εκπροσώπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, εκπρόσωποι των Γεωπονικών φορέων, πλήθος δημοσιογράφων του αγροτικού τύπου, επαγγελματίες από τον κτηνοτροφικό και τον αγροτικό τομέα καθώς και απλοί παραγωγοί που συνομίλησαν με τα στελέχη του περιπτέρου και ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τις δράσεις και την συμβολή που μπορεί να τους παρέχει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.