Πρόσκληση σε διαδικτυακή ενημέρωση κατά της Κακοποίησης Ζώων

Ημερομηνία: 
Παρασκευή 09 Απρ 2021

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Ομάδα Εθελοντισμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σας προσκαλεί στην νέα της δράση, την ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση κατά της Κακοποίησης Ζώων με τίτλο “Τέλος στην Κακοποίηση Ζώων - Ένας πρακτικός οδηγός” η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα MS Teams, την Κυριακή 11 Απριλίου και ώρα 12:00 με 14:00 μμ..
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή των κα Ειρήνη Μολφέση από την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία και την κα Μελίνα Αυγερινού από την περιβαλλοντική οργάνωση ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.
Οι ομιλήτριες θα μας ενημερώσουν έμπρακτα για το τι είναι η κακοποίηση ζώων, τόσο για τα κατοικίδια αλλά και τα άγρια ζώα, καθώς και πως μπορούμε να αναλάβουμε δράση και πρόληψη σε περιστατικά κακοποίησης ζώων. Με το μότο μας ‘Μίλα για αυτά που δεν μπορούν, γίνε η φωνή τους’, σας προσκαλούμε να ενημερωθούμε όλοι μαζί έγκυρα σε αυτό το τόσο καίριο ζήτημα για την κοινωνία μας.
Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, σας προτρέπουμε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/TxURnguaaMrTwyDr7 Η φόρμα συμμετοχής περιλαμβάνει και μια μικρή δημοσκόπηση περί της αντίληψής μας για την κακοποίηση ζώων τα αποτελέσματα της οποίας θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και ζωντανά στην σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/volunteeringaua .
Είμαστε επίσης στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Εθελοντισμού Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
contact us :
volunteeringaua@gmail.com | studvolunteer@aua.gr

facebook.com/volunteeringaua
instagram.com/volunteering_aua
https://www.linkedin.com/company/volunteeringaua