Σεμινάριο από το Γραφείο Διασύνδεσης με τίτλο: «Άγχος εξετάσεων. Συμβουλές για να αντιστραφούν οι όροι!»

Ημερομηνία: 
Τετάρτη 24 Ιαν 2018

Άγχος εξετάσεων. Συμβουλές για να αντιστραφούν οι όροι!

Εξετάσεις! αναγκαίο κακό ή τρόπος να τσεκάρεις τις γνώσεις σου;

Όπως και να έχει οι εξετάσεις είναι απαραίτητες για να πετύχεις τον στόχο σου, να περάσεις το μάθημα και να πάρεις το πτυχίο σου!

Η περίοδος πριν και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων μπορεί για κάποιους να είναι έντονη και γεμάτη αρνητικά συναισθήματα και άγχος λόγω των πιέσεων που ασκούνται από το χρόνο, την ύλη ή ακόμη και την οικογένεια. Είναι όμως απαραίτητο να είναι έτσι; Μήπως μπορείς να αντιστρέψεις τους όρους;

Στο σεμινάριο θα συζητήσουμε τρόπους και συμβουλές να δούμε τις εξετάσεις με άλλο μάτι. Θα μοιραστούμε εμπειρίες και θα δούμε πως μπορούμε να προετοιμαστούμε καλύτερα και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες του ΓΠΑ και θα γίνει στην αίθουσα "Θερμοκήπιο Δεξιοτήτων και Τεχνών", στον 2ο όροφο του κτιρίου του εστιατορίου (είσοδος από τις σκάλες στο πίσω μέρος του κτιρίου).

Η ώρα θα οριστεί από εσάς! Πως; Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής*

και διάλεξε στη σχετική ερώτηση την ώρα που σε βολεύει. Το αποτέλεσμα που βολεύει την πλειοψηφία, θα ανακοινωθεί την Τρίτη 23/1/2018 με σχόλιο στο event.

 Εισηγήτρια: Ιωάννα Σκαλτσά, Γεωπόνος, Υπεύθυνη Λειτουργίας ΓΔ

 *Τη φόρμα συμμετοχής θα τη βρεις  στη σελίδα μας στο fb σε σχετικό event . Σε περίπτωση που δεν έχεις fb στείλε μας e-mail: career@aua.gr για να σου τη στείλουμε ηλεκτρονικά.