Συμμετοχή του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) στην 29η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – AGROTICA2022

Ημερομηνία: 
Πέμπτη 03 Νοε 2022

Με μεγάλη επιτυχία  το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Γ.Π.Α  έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην 29η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – AGROTICA2022 η οποία πραγματοποιήθηκε  από τις  20 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

         Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. συμμετείχε στο περίπτερο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών αφού αποτελεί ανεξάρτητη Ακαδημαϊκή Μονάδα του Ιδρύματος. 

         Στην  Έκθεση παρευρέθηκε κ. ο Πρύτανης κ. Σπ. Κίντζιος, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης και Πρόεδρος του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ. Στ. Ζωγραφάκης, ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ι. Χατζηπαυλίδης, ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας κ. Ν. Δέρκας και η Διευθύντρια Επιμόρφωσης του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κα Μ. Πλέσσα.

         Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από μεγάλο πλήθος επισκεπτών για τα  προγράμματα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς και προγράμματα Δια βίου Μάθησης που προσφέρει το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης. 

         Εξέχοντες επισκέπτες του περιπτέρου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., ήταν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σ. Κεδίκογλου και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων κ. Κ. Μπαγινέτας, o Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τ. πρωθυπουργός κ. Α. Τσίπρας με τον τ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στ. Αραχωβίτη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών κ. Απ. Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ι. Τζαμτζής, καθώς και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ- Δήμητρα, Καθηγητής κ. Σ. Χαρουτουνιάν.

         Επιπρόσθετα, πολλοί Καθηγητές του ΓΠΑ αλλά και Επιστημονικοί Υπεύθυνοι (ΕΥ) σε προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. επισκέφθηκαν το περίπτερο όπως η Καθηγήτρια κ. Γ. Οικονόμου-Αντώνακα μέλος του Συμβουλίου του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και ΕΥ,  ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Σπ. Φουντάς αναπληρωματικό μέλος του Συμβουλίου του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., ο Καθηγητής κ. Δ. Καλύβας (ΕΥ), η αναπληρώτρια καθηγήτρια κ. Κ. Μπινιάρη (ΕΥ), η  Επίκουρη Καθηγήτρια κ. Σ. Μαυρίκου (ΕΥ), η Καθηγήτρια κ. Μ. Καψοκεφάλου, ο Καθηγητής κ. ∆. Μπιλάλης, ο Καθηγητής κ. Δ. Μπουράνης, ο Καθηγητής κ. Π. Ρούσσος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμης των Φυτών, Καθηγητής κ. Δ. Σάββας, ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Θ. Μπαρτζάνας,

         Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις Πρυτανικές Αρχές για τη φιλοξενία του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. στο περίπτερο του ΓΠΑ, τον ΕΛΚΕ /ΓΠΑ για την οικονομική υποστήριξη της παρουσίας του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. στην AGROTICA2022, τον κ. Γ. Τριλίβα και την κα Ρ. Χιντιρίδου του Τμήματος Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων για τη άψογη συνεργασία και συνεισφορά τους, τον οδηγό της αποστολής κ. Α. Στιακάκη για τη βοήθεια του στη μεταφορά του υποστηρικτικού υλικού και τέλος την κα Κ. Ταβλά, Στέλεχος του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για τη συμμετοχή και συνδρομή της στην επιτυχημένη παρουσίαση του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΓΠΑ.

 

 

Συνημμένα: