Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο “EU-CONEXUS” πραγματοποιεί Ενημερωτική Ημερίδα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ημερομηνία: 
Πέμπτη 25 Μάιος 2023

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο “EU-CONEXUS” πραγματοποιεί Ενημερωτική Ημερίδα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

To Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Ευφυή Αειφόρο Διαχείριση της Αστικής Παράκτιας Ζώνης “EU-CONEXUS”, θα πραγματοποιήσει Ενημερωτική Ημερίδα την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και ώρα 11:00-13:45, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα θέματα που θα συζητηθούν, αφορούν σε καινοτόμα προγράμματα σπουδών, στις δυνατότητες διεθνούς κινητικότητας και στη σύνδεση με την εγχώρια και διεθνή αγορά εργασίας που προσφέρει το EU-CONEXUS. Επιπλέον, στην ημερίδα θα συζητηθούν εμπειρίες φοιτητών, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν τα προγράμματα του EU-CONEXUS και θα απονεμηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης (Minor Certificates) στους φοιτητές που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα προγράμματα. Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με ένα Debathon – Debate,  η θεματολογία του οποίου θα εστιαστεί στην Κλιματική Αλλαγή.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα, μπορούν να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα: https://forms.gle/QoUJ5R1w3gcifMed7 και όσοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν ενεργά στο Debathon μπορούν να το δηλώσουν στη φόρμα, ώστε να λάβουν εκ των προτέρων πληροφορίες για τα επιμέρους θέματα συζήτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην κ. Βέρα Χαρίτου, EU-CONEXUS Project Manager (vera.charitou@aua.gr) και στην κ. Φωτεινή Παραδείση, EU-CONEXUS Communication Manager (fparad@aua.gr).