Σεμινάριο από το Γραφείο Διασύνδεσης με τίτλο: «Μυστικά και οδηγίες για μια επιτυχημένη παρουσίαση εργασιών!»

Ημερομηνία: 
Τετάρτη 20 Δεκ 2017

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σου τουλάχιστον μια φορά θα χρειαστεί να παρουσιάσεις εργασία σου σε κοινό. Είτε πρόκειται για εργασία σε κάποιο μάθημα εξαμήνου, είτε για την πτυχιακή σου μελέτη μην αγχώνεσαι και μην ανησυχείς, υπάρχουν τρόποι και μυστικά για μια πετυχημένη παρουσίαση.  Δήλωσε συμμετοχή στο διαδραστικό σεμινάριο που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης, για να μάθεις χρήσιμες οδηγίες να προετοιμαστείς και τρόπους να διαχειριστείς το άγχος. Θυμήσου πως κάθε παρουσίαση είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψεις και να προβάλεις, ή να ενισχύσεις τις ικανότητες & τις δεξιότητές σου!
 

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες του ΓΠΑ και θα γίνει την Τετάρτη 20.12.2017, στην αίθουσα "Θερμοκήπιο Δεξιοτήτων και Τεχνών", στον 2ο όροφο του κτιρίου του εστιατορίου (είσοδος από τις σκάλες στο πίσω μέρος του κτιρίου).  Η ώρα θα οριστεί από εσάς! Πως; Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής* και διάλεξε στη σχετική ερώτηση την ώρα που σε βολεύει. Η ώρα που βολεύει την πλειοψηφία, θα ανακοινωθεί την προηγούμενη μέρα με νέα ανάρτηση.

 

Εισηγήτριες: Ιωάννα Σκαλτσά, Υπεύθυνη Λειτουργίας ΓΔ, Άρτεμις Ρήγου, Γεωπόνος

 

*Τη φόρμα συμμετοχής θα τη βρεις  στη σελίδα μας στο fb σε σχετικό post. Σε περίπτωση που δεν έχεις fb στείλε μας e-mail: career@aua.gr για να σου τη στείλουμε ηλεκτρονικά.