Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ημερομηνία: 
Τρίτη 23 Νοε 2021

Προγραμματική σύμβαση υπογράφτηκε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 μεταξύ του Παντείου Πανεπιστημίου και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με στόχο τον Σχεδιασμό, Διαχείριση και Υλοποίηση Κοινοτικών, Εθνικών και Συγχρηματοδοτούμενων Έργων του Παντείου Πανεπιστημίου.

   

Κατά την τελετή υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας παρέστησαν από το Πάντειον Πανεπιστήμιο η Πρύτανις Καθηγήτρια Χριστίνα Κουλούρη καθώς και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Καθηγητής Χρίστος Παπαθεοδώρου, ενώ τους υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου ο Πρύτανης Καθηγητής Σπυρίδων Κίντζιος και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιορδάνης Χατζηπαυλίδης. Εν συνεχεία, τους υποδέχτηκε ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Καθηγητής Σταύρος Ζωγραφάκης, ο οποίος τους ξενάγησε στην επετειακή έκθεση που διοργανώνει το Γεωργικό Μουσείο του ΓΠΑ με τίτλο: "1920 – 2020. Κρίσεις, ΑντιΚρίσεις, ΣυγΚρίσεις. Μια διαδρομή 100 χρόνων με εναλλαγές ανάπτυξης και κρίσης. Το παράδειγμα της γεωργίας».