Πως φτιάχνω την επιχείρηση μου στον Αγροδιατροφικό Τομέα

Τοποθεσία: 
Ημερομηνία: 
Παρασκευή 28 Φεβ 2020

Το Θερινό Σχολείο “Foundations In Agrofood, Principles & Practice” του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το γραφείο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας InnovinAgri του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σας προσκαλούν το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, (10.00-13.00), στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ιερά Οδός 86, Αθήνα, 11855) στο Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα:

 

«ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ»

 

Ομιλητές:

Κωνσταντίνος Λιάπης, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

Κωνσταντίνος Τσιμπούκας, Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μιχάλης Στάνγκος, Co-Founder Industry Disruptors, Υπεύθυνος EIT Food Greece

Κυριάκος Κωσταρέλος, CEO Τυροκομείου Κωσταρέλου

Δημήτρης Κρις, CEO TUVUNU Α.Ε., Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης

 

Συντονιστές:

Μαρία Καψοκεφάλου, Καθηγήτρια Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σταύρος Ζωγραφάκης, Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ”

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» είναι μια πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα.

Το Πανεπιστήμιο Rutgers ηγείται αυτού του πολυετούς και πρωτοποριακού προγράμματος σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες http://generationag.org