Ομάδα Φωτογραφίας ΓΠΑ

Ημερομηνία: 
Παρασκευή 13 Απρ 2018

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας,
σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Συγκλήτου (συνεδρία 529/23.02.2018) ιδρύθηκε Ομάδα Φωτογραφίας του ΓΠΑ (AUAClilcks!). Η ομάδα έχει ως σκοπό τη διοργάνωση δράσεων σχετικών με τη φωτογραφική τέχνη και τεχνική αλλά και συμμετοχής με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο στην επιστημονική, εκπαιδευτικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ζωή του ΓΠΑ. Η ομάδα διαθέτει σελίδα στο Facebook με την ονομασία AUAClicks! όπου μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας δημοσιεύουν φωτογραφίες από το Πανεπιστήμιο και τις διάφορες δράσεις του εντός και εκτός του πανεπιστημιακού χώρου.

Στις δράσεις της ομάδας περιλαμβάνεται και η διοργάνωση σεμιναρίων φωτογραφίας τα οποία απευθύνονται στα ενεργά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, φοιτητές αλλά και στο προσωπικό του ΓΠΑ. Τα σεμινάρια έχουν ως σκοπό να συμβάλλουν στην εξοικείωση των συμμετεχόντων στη φωτογραφία και απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα φωτογραφικής γνώσης. Στον 1ο κύκλο σεμιναρίων θα διδάξει ο φωτογράφος κ. Γιάννης Ζήσης και θα ξεκινήσουν μετά τις διακοπές του Πάσχα. Λεπτομέρειες για την ακριβή ημέρα, ώρα και χώρο διεξαγωγής θα ανακοινωθούν εγκαίρως στα μέλη του σεμιναρίου.

Όσοι και όσες επιθυμείτε να συμμετάσχετε στα σεμινάρια θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κ. Γεώργιο Λιακόπουλο, Επίκουρο Καθηγητή του ΓΠΑ, που έχει αναλάβει το έργο του συντονισμού της ομάδας (gliak@aua.gr). Στο email σας να αναφέρετε τα στοιχεία σας και τον αριθμό μητρώου σας (εάν είστε φοιτητές) καθώς και εάν έχετε ή όχι λογαριασμό στο Facebook. Σε περίπτωση που έχετε παρακαλείστε να αναφέρετε τη σελίδα του profil σας, π.χ. https://www.facebook.com/georgios.liakopoulos.31, ώστε να μπορέσει η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου μας και εθελοντικό μέλος της ομάδας κ. Χρυσή Μπέλτσου να σας καταχωρήσει ώστε να ενημερώνεστε ειδικά για τα σεμινάρια. Εάν δεν έχετε σελίδα στο Facebook, η ενημέρωσή σας θα γίνει απευθείας με email. Δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε Facebook ώστε να συμμετάσχετε στην ομάδα φωτογραφίας. Ωστόσο, για την ώρα, είναι ο μόνος τρόπος να δημοσιεύετε φωτογραφίες που αφορούν στην ομάδα και τη δράση της.

Η ομάδα φωτογραφίας του ΓΠΑ, AUAClicks!