Κραγιόν από στέμφυλα δημιουργούν φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ημερομηνία: 
Παρασκευή 14 Δεκ 2018

Κραγιόν από στέμφυλα δημιουργούν φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή κ. Π. Ταραντίλη,  κατέκτησαν την πρώτη θέση στο διαγωνισμό καινοτομίας VitiVini LAB που διοργανώθηκε από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) την 4η Δεκεμβρίου 2018. Η πρότασή τους αφορά τη δημιουργία προϊόντος μακιγιάζ  για την περιοχή των χειλιών. Το προϊόν θα βασίζεται σε φυσικές χρωστικές (πολυφαινόλες) που θα παράγονται από παραπροϊόντα οινοποίησης (στέμφυλα).

Συνημμένα: