Επέκταση Υποβολών Φοιτητικού Διαγωνισμού Ινστιτούτου Γεωργίας και Τροφίμων
Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών,
Στα πλαίσια των εγκαινίων του Ινστιτούτου Γεωργίας και Τροφίμων στο Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Κέντρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει προκηρυχθεί φοιτητικός διαγωνισμός με αντικείμενο «Βιώσιμες πηγές πρωτεΐνης- Από το χωράφι στο πιάτο».
Φοιτητές/τριες όλων των βαθμίδων του ΓΠΑ καλούνται να καταθέσουν περίληψη των ερευνητικών τους αποτελεσμάτων για παρουσίαση με τη μορφή αναρτημένης παρουσίασης (e-poster) στις 31 Μάϊου 2022.
Οι τρείς καλύτερες παρουσιάσεις θα λάβουν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 650 € και συγκεκριμένα: 1ο Βραβείο: 300 €, 2ο Βραβείο: 200 €, 3ο Βραβείο: 100 €
Επιπλέον βραβείο αξίας 50€ θα δοθεί στην περίληψη με την υψηλότερη βαθμολογία μέσω live ψηφοφορίας κοινού
Περιλήψεις μπορούν να υποβληθούν στα πεδία (ενδεικτικά):
1.Βιώσιμη παραγωγή πρωτεϊνών φυτικής προέλευσης
2.Νέες ποικιλίες και φυτική βιοποικιλότητα πλούσια σε πρωτεΐνη
3.Βιώσιμη παραγωγή πρωτεϊνών ζωικής προέλευσης
4.Κυκλική οικονομία στην παραγωγή τροφίμων
5.Διαχείριση της σπατάλης και απώλειας τροφίμων
6.Οικονομικοί παράμετροι στην παραγωγή και διαχείριση πηγών πρωτεΐνης
7.Βιοτεχνολογικές εφαρμογές στην παραγωγή βιώσιμων πηγών πρωτεΐνης
8.Καινοτόμα Τρόφιμα και βιώσιμες πηγές πρωτεΐνης
Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών είναι:
23 Μαΐου
Με εκτίμηση,
Μ. Καψοκεφάλου
Καθηγήτρια ΓΠΑ, Πρόεδρος ΙΓεΤ