Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ημερομηνία: 
Παρασκευή 27 Ιαν 2023

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στον ισόγειο χώρο υποδοχής του Κεντρικού Κτιρίου Διοίκησης, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, παρουσία των νέων Πρυτανικών Αρχών.

Ο εκλεγμένος για δεύτερη φορά Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σπυρίδων Κίντζιος, Καθηγητής μαζί με τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων, Διά Βίου Μάθησης και Εξωστρέφειας, κ. Εμμανουήλ Φλεμετάκη, Καθηγητή, τον Αντιπρύτανη  Έρευνας, Οικονομικών και Ανάπτυξης, κ. Θωμάς Μπαρτζάνα, Αναπληρωτή Καθηγητή και την Αντιπρύτανη Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, Διεθνοποίησης και Φοιτητικής Μέριμνας, κ. Ελένη Μήλιου, Καθηγήτρια, υποδέχτηκαν με χαρά όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα για να εορτάσουν τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, καθώς συμπληρώνονται 103 έτη λειτουργίας του Ιδρύματος.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και γεύτηκαν την εξαιρετικής νοστιμιάς πίτα, ευγενική προσφορά της εταιρείας Pietris Catering. Τέλος ο κ.  Ιωάννης Μπρουκλόγιαννης, Υποψήφιος Διδάκτορας στο Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής, κέρδισε το φλουρί και τα δώρα, τα οποία είναι το επάργυρο συλλεκτικό γραμματόσημο και το ειδικό αριθμημένο λεύκωμα  των 100 χρόνων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.