Εγκαίνια του υπαίθριου Γυμναστηρίου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ημερομηνία: 
Τετάρτη 06 Οκτ 2021

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο χώρο των εγκαταστάσεων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών τα εγκαίνια του υπαίθριου Γυμναστηρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν Χαιρετισμό ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σπυρίδων Κίντζιος, ο Αντιπρύτανης Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ιορδάνης Χατζηπαυλίδης, ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας κ. Νικόλαος Δέρκας, ο υπεύθυνος του Γυμναστηρίου κ. Δημήτριος Δανίτσας και ο διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής της εθνικής ομάδας κ. Παναγιώτης Γιαννάκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, Συντήρησης Σχολικών και Δημοτικών Κτιρίων και Πολιτικής Προστασίας, κ. Κωνσταντίνα Χρονοπούλου από το Δήμο Χαϊδαρίου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας κ. Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης. Επίσης στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Νίκος Πολιάς, Βαλκανιονίκης και Πανελληνιονίκης μαραθωνοδρόμος, η κ. Κατερίνα Ασημακοπούλου, μαραθωνοδρόμος με ευρωπαϊκές και ελληνικές διακρίσεις, ο κ. Βαγγέλης Ιωάννου, Καθηγητής φυσικής Αγωγής και δημοσιογράφος.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε δεξίωση για όλους τους προσκεκλημένους στον προαύλιο χώρο του υπαίθριου Γυμναστηρίου.