Ημερίδα Ινστιτούτου Γεωργίας και Τροφίμων και Φοιτητικός Διαγωνισμός

Ημερομηνία: 
Τρίτη 31 Μάιος 2022

Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών,

Ιδρύθηκε το Ινστιτούτο Γεωργίας και Τροφίμων στο Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Κέντρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Το Ινστιτούτο Γεωργίας και Τροφίμων (ΙΓεΤ) έχει στόχο να αποτελέσει κόμβο ανάδειξης θεμάτων αιχμής, δεξαμενή σκέψης και προβληματισμού, και καταλύτη εξεύρεσης διεπιστημονικών λύσεων στη Γεωργία και στα Τρόφιμα.

Στις 31 Μαϊου 2022, το ΙΓεΤ ανοίγει τις πόρτες του στην κοινότητα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εγκαινιάζει την δράση του με μια ημερίδα αφιερωμένη στην βιωσιμότητα και ειδικότερα στην πρόκληση για μετάβαση σε βιώσιμες πηγές πρωτεϊνών. Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο συνεδριακό αμφιθέατρο του ΓΠΑ και περιλαμβάνει διαλέξεις και συζητήσεις από διακεκριμένους Καθηγητές του ΓΠΑ και στελέχη του παραγωγικού χώρου. 

Στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΓΠΑ και να παρουσιάσουν την έρευνα τους στο αντικείμενο της βιώσιμης αγροδιατροφής. Ειδικά για τους φοιτητές ανακοινώνεται φοιτητικός διαγωνισμός με χρηματικό έπαθλο για την καλύτερη αναρτημένη παρουσίαση. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών: 23 Μαΐου

Με εκτίμηση,

Μ. Καψοκεφάλου

Καθηγήτρια ΓΠΑ, Πρόεδρος ΙΓεΤ

Συνημμένα: