Συμμετοχή του Θερμοκηπίου Καλλωπιστικών Φυτών του ΓΠΑ, στην εκδήλωση : "Πρασινίζω την πόλη μου"

Ημερομηνία: 
Κυριακή 17 Απρ 2016

Συμμετοχή του Θερμοκηπίου Καλλωπιστικών Φυτών, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην εκδήλωση με θέμα: Πρασινίζω την πόλη μου

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Θερμοκήπιο Καλλωπιστικών Φυτών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα συμμετέχει υποστηρικτικά, παρέχοντας  φυτά σε γλαστράκια μικρά ως δωρεά και συμβουλές – οδηγίες αναφορικά με καλλιεργητικές φροντίδες φυτών (μεταφυτεύσεις, ποτίσματα, λιπάνσεις κλπ) από αποφοίτους Γεωπόνους που θα προσφέρουν εθελοντική εργασία, στην εκδήλωση “Πρασινίζω Την Πόλη Μου”.

Το γεγονός θα λάβει χώρα στο άλσος της Ακαδημίας Πλάτωνος την Κυριακή 17η Απριλίου 2016 με ώρα έναρξης 11:00 π.μ και είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Στο χώρο θα στηθεί “banner” και διαφημιστικά φυλλάδια του Θερμοκηπίου τα οποία και θα διανέμονται στους επισκέπτες της εκδήλωσης, καθώς και προθήκη επίδειξης των φυτών που παράγονται και πωλούνται στο Θερμοκήπιο.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής :

•    12:00-13:00 & 15:00-16:00: Ξεναγήσεις στα φυτά της Αττικής. Βόλτα σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή για να γνωρίσουμε χαρακτηριστικά φυτά της Αττικής.

•    13.00 -15.00: Σεμινάρια μεταφύτευσης και λίπανσης. Πρακτικές συμβουλές για να φροντίζουμε τα φυτά μας.

•    12:00-13:00 & 15:00-16:00: Θεατρικό Παιχνίδι (πράσινο και δημιουργικό )

•    11.00-16.00: Ζωγραφική για παιδιά, με θέμα το πράσινο.

 

H Εταιρίας Αξιοποίησης & Διαχείρισης Περιουσίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Α.Ε

Θερμοκήπιο Καλλωπιστηκών Φυτών

Συνημμένα: