Μικροί Κηπουροί εν Δράσει

Ημερομηνία: 
Δευτέρα 18 Ιουλ 2016 έως Τετάρτη 31 Αυγ 2016

Οι «Μικροί Κηπουροί εν δράσει», μια πρωτοβουλία του Τμήματος Κηποτεχνίας και του Εμπορικού Θερμοκηπίου Καλλωπιστικών  Φυτών που πρώτη φορά οργανώθηκε στο Πανεπιστήμιό μας, ολοκλήρωσαν για φέτος το έργο τους και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σχολική – ακαδημαϊκή χρονιά, αφήνοντας πίσω τους τις πιο όμορφες εικόνες και εμπειρίες με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας φίλους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, τόσο στα εργαστήρια της Πέμπτης (30-6-2016), όσο και της Παρασκευής (1-7-2016), τα οποία διήρκησαν περίπου δύο ώρες το κάθε ένα, συμμετείχαν 10-12 παιδιά ανά εργαστήριο.

Συνολικά, τα παιδιά μαζί με τους συνοδούς ξεπέρασαν τους εβδομήντα (70), ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή λαμβάναμε email εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αιτήσεις συμμετοχής που δεν μπορέσαμε δυστυχώς να ικανοποιήσουμε, πράγμα που δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στα εν λόγω εργαστήρια, τόσο από συναδέλφους του Πανεπιστημίου μας, όσο και από τον κόσμο που ενημερώθηκε μέσω του site για την παραπάνω δράση. Ο κόσμος έμεινε ενθουσιασμένος με την πρωτοβουλία και οι μικροί μας φίλοι χαρούμενοι!

Συνημμένα: