Συμμετοχή του Ινστιτούτο Μελέτης & Προώθησης Φαρμακευτικών και Αρωματικών Φυτών (Ιν.Φ.Α.Φ.) στην AGROTICA 2022

Ημερομηνία: 
Τετάρτη 12 Οκτ 2022

Το Ινστιτούτο Μελέτης και Προώθησης Φαρμακευτικών και Αρωματικών Φυτών (Ιν.Φ.Α.Φ. ) σας προσκαλεί στην Εκδήλωση με τίτλο «Η σύνδεση της παραγόμενης έρευνας με την πρωτογενή παραγωγή, τη μεταποίηση, την επιχειρηματικότητα στον τομέα των ΦΑΦ». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της Agrotica 2022 την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 στην Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑΣ του Συνεδριακού Κέντρου Ι. ΒΕΛΙΔΗΣ στις 10:30 - 12:30.

Η Εκδήλωση έχει ως σκοπό την προβολή του ρόλου, των στόχων και του έργου του Ιν.Φ.Α.Φ. σε φορείς που δραστηριοποιούνται και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του τομέα των ΦΑΦ και απευθύνεται στην Ακαδημαϊκή κοινότητα (Καθηγητές και Ερευνητές), σε φορείς του Δημόσιου Τομέα και σε μέλη του Ιδιωτικού τομέα (Οργανισμούς και Εταιρείες)  με επιστημονική και επιχειρηματική δραστηριότητα σχετιζόμενη με τον τομέα των ΦΑΦ.

Μετά την παρουσίαση του Ιν.Φ.Α.Φ. θα ακολουθήσει στρογγυλή τράπεζα με θέμα την υφιστάμενη κατάσταση του τομέα των ΦΑΦ στη χώρα μας και ανάλυση των παραμέτρων που επηρεάζουν την ανάπτυξή του.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, η κα Μερέτη Μαρία, εκπρόσωπος της Vitro Hellas, ο κος Μπράουχλι Γεώργιος από την ΑΝΘΗΡ ΑΒΕΕ, ο κ. Κουτσιανάς Νικόλαος και η κα Βαλλιανάτου Ειρήνη από την Symbeeosis, ο κος Γαρδίκης Κωνσταντίνος από την APIVITA, ο κος Κοσμάς Σωτήριος και η κα Χατζηγεωργίου Αλεξάνδρα από το ΥΠΑΑΤ, Διεύθυνση Πολλαπλασιαστικού Υλικού, Καλλιεργούμενων Φυτικών Ειδών και Φυτογενετικών Πόρων.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε  ώστε να ενισχυθούν οι συνεργασίες του Ινστιτούτου, με τα Ακαδημαϊκά / Ερευνητικά Ιδρύματα της Χώρας μας και με τους Ιδιωτικούς Φορείς  από συναφή επιστημονικά πεδία, με σκοπό την επίλυση θεμάτων που αφορούν την ανάπτυξη του τομέα των ΦΑΦ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης 20 – 23 Οκτωβρίου 2022 μπορείτε να ενημερώνεστε για το έργο και τις δράσεις του Ιν.Φ.Α.Φ. και στο περίπτερο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Περίπτερο 2, Όροφος, Stand 53).

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιν.Φ.Α.Φ.

 

Γ. Οικονόμου, Καθηγήτρια Γ.Π.Α., Διευθύντρια Ιν.Φ.Α.Φ.

Π. Ταραντίλης, Καθηγητής Γ.Π.Α.

Κ. Τσιμπούκας, Καθηγητής Γ.Π.Α.

 

Συνημμένα: