Eξ αποστάσεως επιμορφωτική εκδήλωση Τεχνικές επεξεργασίας φραγκοσυκιάς και εφαρμογές στην βιομηχανία τροφίμων

Ημερομηνία: 
Πέμπτη 17 Ιουν 2021

Στα πλαίσια του ερευνητικού έργου Explore Opuntia, θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως επιμορφωτική εκδήλωση την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 και ώρα 12.00 μμ από την βιβλιοθήκη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: Τεχνικές επεξεργασίας Φραγκοσυκιάς και εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων. Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι 2.30 ώρες. Για την εγγραφή σας θα πρέπει να μεταβείτε στο παρακάτω σύνδεσμο:  https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_XwFqQz5mS5uPn049_SlJqg

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με υπεύθυνη καθηγήτρια την Κυρία Μαντάλα Ιωάννα.