Εκδήλωση της Ελληνικής Γεωργικής Ακαδημίας με θέμα: Αλλαγές στην κατανάλωση, στο περιβάλλον και στο κλίμα: Πώς η ΚΑΠ αναζητά απαντήσεις στις νέες προκλήσεις του σήμερα

Ημερομηνία: 
Τρίτη 05 Μαρ 2019

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γεωργικής Ακαδημίας κ. Γεώργιος Ζέρβας έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας,  στην ομιλία του κ. Τάσου Χανιώτη, Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019  και ώρα 12.00 στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το  θέμα της ομιλίας του κ. Τάσου Χανιώτη είναι: «Αλλαγές στην κατανάλωση, στο περιβάλλον και στο κλίμα: Πώς η ΚΑΠ αναζητά απαντήσεις στις νέες προκλήσεις του σήμερα».

Ειδικότερα, στα πλαίσια αυτά, θα αναπτυχθούν  θέματα σύνδεσης υγείας, διατροφής και γεωργικής πολιτικής (χρήση αντιβιοτικών), νέες τεχνολογίες και Γεωργία 4.0, καθώς και τα της κλιματικής αλλαγής και η διασύνδεση όλων αυτών με τις προκλήσεις της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

 Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Α. 

 Γεώργιος Ζέρβας

Ομότιμος Καθηγητής Γ.Π.Α.

Συνημμένα: