7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Τυποποιημένη Διαδικασία Επιθεώρησης Ψεκαστικών SPISE7

Ημερομηνία: 
Παρασκευή 28 Σεπ 2018

Το Ευρωπαϊκό συνέδριο SPISE (www.spise2018.eu) διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέτος στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πρόκειται για συνέδριο/εργαστήριο με θέμα τα ψεκαστικά μηχανήματα και τις διαδικασίες επιθεώρησης τους, με στόχο την ενημέρωση, τη συζήτηση και τον εμπλουτισμό των εμπειριών των επαγγελματιών σχετικά με τη σωστή πρακτική στην επιθεώρηση και συντήρηση των μηχανημάτων.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, να συζητήσετε με επαγγελματίες του κλάδου απ’ όλη την Ευρώπη και να συμμετέχετε σε μία μονοήμερη εκδρομή τεχνικού ενδιαφέροντος στην Επίδαυρο (27/9), δηλώστε συμμετοχή στο www.spise2018.eu/registration .

To 7o συνέδριο SPISE διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Βιο-οικονομίας και Αγρο-τεχνολογίας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (www.ibo.certh.gr), το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (www.aua.gr) και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Φυτοπροστασίας (www.esyf.gr), σε στενή συνεργασία με το εργαστήριο αναφοράς για την επιθεώρηση στην Ελλάδα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (www.ageng-elgo.gr).