“7η Επιστημονική Συνάντηση για τις Τοπικές και Γηγενείς Ποικιλίες «Τοπικές ποικιλίες: μια πολύτιμη κληρονομιά χιλιετιών αντιμέτωπη με σύγχρονες προκλήσεις”

Ημερομηνία: 
Πέμπτη 21 Μαρ 2024

Αμφιθέατρο Λεωνίδας Ζέρβας, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 48 (Μετρό Ευαγγελισμός)

Η 7η Επιστημονική Συνάντηση για τις Τοπικές και Γηγενείς Ποικιλίες επιδιώκει να φέρει κοντά επιστήμονες από διαφορετικά πεδία και παράλληλα να αναπτύξει έναν γόνιμο διάλογο με τους παραγωγούς των προϊόντων που προέρχονται από Τοπικές και Γηγενείς ποικιλίες. Προχωρώντας έτσι σε μία από κοινού διερεύνηση και κατανόηση των ιστορικών, πολιτισμικών, γεωπονικών και  οικονομικών παραγόντων που έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση των τοπικών ποικιλιών. Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη των μελλοντικών προοπτικών που οι τοπικές ποικιλίες ανοίγουν στην έρευνα, την οικονομία την κοινωνία και γενικότερα στο ανθρωπογενές περιβάλλον.

Η 7η Συνάντηση Επιστημονική Συνάντηση για τις Τοπικές και Γηγενείς Ποικιλίες που διοργανώνουν το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών θα μεταδοθεί διαδικτυακά (https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_dg-IyUviQnOeZEanlrXKBQ). Οδηγίες για να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την Συνάντηση είναι αναρτημένες εδώ όπως είναι και το Πρόγραμμα και η σχετική ανακοίνωση:

https://www.minagric.gr/events-gr/epistimonikes-synantiseis-gia-tis-topikes-kai-gigeneis-poikilies/15919-7h-epist-syn-poik-art050224

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Συνημμένα: