3ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και Στο Περιβάλλον

Ημερομηνία: 
Παρασκευή 13 Δεκ 2019

Η Ερευνητική Μονάδα Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων (GIS) και η Ελληνική Εταιρεία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (Hellas GIS) διοργανώνουν το 3ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον. Το 3ο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το Συνέδριο θα αναπτυχθεί  ως εξής:

  • την πρώτη ημέρα θα λάβει χώρα ειδική συνεδρία για τη Ψηφιακή Γεωργία.
  • τη δεύτερη και τρίτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες των επίσημων προσκεκλημένων και οι επιστημονικές προφορικές ανακοινώσεις, σύνολο 48 σε αριθμό οι οποίες έχουν κατανεμηθεί 7 ειδικές συνεδρίες.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση των αναρτημένων ανακοινώσεων (poster), καθώς και εκπαιδευτικά εργαστήρια από το επιστημονικό προσωπικό του ΓΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 3ο Συνέδριο  μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://gis2019.aua.gr/, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 529 4087, καθώς και ηλεκτρονικά στο gis2019@aua.gr.

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, την οποία μπορείτε να αναζητήσετε στη διεύθυνση http://gis2019.aua.gr/  ή κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Συνεδρίου.»