2η Έκθεση Agri Innovation Expo 2023, στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2023

Τοποθεσία: 
Ημερομηνία: 
Πέμπτη 21 Σεπ 2023 έως Σάββατο 23 Σεπ 2023

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχοντας διανύσει ήδη πάνω από μία εκατονταετία λειτουργίας και προσφοράς, διοργανώνει την 2η Έκθεση Agri Innovation Expo 2023, στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Γεωργικού Μουσείου “Λεωνίδας Λουλούδης”.

Στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό η έρευνα αιχμής που διεξάγεται από τις ερευνητικές ομάδες, καθώς και ώριμα ερευνητικά αποτελέσματα που αναπτύσσονται διαρκώς. Στη φετινή έκθεση θα παρουσιαστούν πάνω από 30 ώριμα ερευνητικά αποτελέσματα, καθώς και οι τεχνοβλαστοί του Πανεπιστημίου, αλλά και βασικές πρωτοβουλίες και έργα στα οποία συμμετέχει.

Η Agri Innovation Expo 2023 προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα:

• Να γνωρίσουν το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με επίκεντρο την έρευνα αιχμής και καινοτόμα αποτελέσματα.

• Να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της αγροδιατροφής.

• Να δουν στην πράξη τις καινοτόμες ερευνητικές ιδέες και τα προϊόντα μας.

• Να συνδεθούν με τα πρωτοπόρα εργαστήρια και τις ερευνητικές ομάδες.

Στην έκθεσή μας θα έχουμε την τιμή να παρευρεθεί και να κάνει τα εγκαίνια ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριος Ελευθέριος Αυγενάκης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εγκαίνια της έκθεσης, καθώς και για παράλληλες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, θα είναι  διαθέσιμες τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα: https://agrinnovation.aua.gr/.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Μεταφοράς Τεχνολογίας “InnovInAgri”, στο email: innovinagri@aua.gr και στο τηλέφωνο 210 5294788.

Να είστε όλες και όλοι εκεί!