Απονομή τιμητικών επαίνων για το πρωτάθλημα πετοσφαίρισης στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ημερομηνία: 
Τρίτη 20 Δεκ 2022

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 στο πλαίσιο εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικών επαίνων για τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης που διεξήχθη με επιτυχία το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος. Τους επαίνους παρέλαβαν οι αρχηγοί των ομάδων που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις.

Οι αθλητικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, στις υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με διαιτητή τον κ. Σωτήρη Παπανικολάου, φοιτητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διαπιστευμένο διαιτητή από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο οποίος έλαβε και ο ίδιος βραβείο στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νικόλαος Δέρκας, Καθηγητής, καθώς και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας υποστήριξαν τη διοργάνωση και παρακολούθησαν τους αγώνες. Το πρωτάθλημα πετοσφαίρισης  συντόνισε η κ. Πολυξένη Τσαλιαγκού, αποσπασμένη εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο, όπου υπάρχουν οι σχετικές φωτογραφίες από τους αγώνες:

https://photos.app.goo.gl/fNWuhczzoLPGD3fx7