Συμμετοχή του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) στην 30η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – AGROTICA2024.

Ημερομηνία: 
Πέμπτη 22 Φεβ 2024

Με μεγάλη επιτυχία το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α) έκανε τη δεύτερη εμφάνιση του στην 30η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – AGROTICA2024 η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. συμμετείχε στο περίπτερο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών αφού αποτελεί ανεξάρτητη Ακαδημαϊκή Μονάδα του Ιδρύματος. 

Στην Έκθεση παρευρέθηκαν οι Πρυτανικές Αρχές του Γ.Π.Α., ο Πρύτανης κ. Σπ. Κίντζιος, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών και Διοικητικών Θεμάτων, Δια Βίου Μάθησης και Εξωστρέφειας και Πρόεδρος του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ. Εμμ. Φλεμετάκης, η Αντιπρύτανης Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, Διεθνοποίησης και Φοιτητικής Μέριμνας κ. Ελ. Μήλιου  και η Διευθύντρια Επιμόρφωσης του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κα Μ. Πλέσσα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από μεγάλο πλήθος επισκεπτών για τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης που προσφέρει το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.- Γ.Π.Α.. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με στελέχη του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ./Γ.Π.Α., να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στην αγορά εργασίας, να ανακαλύψουν νέες επαγγελματικές προοπτικές, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις σχετικά με τις επιλογές που έχουν για την απόκτηση δεξιοτήτων και ικανοτήτων που σχετίζονται με την παρακολούθηση Επιμορφωτικών προγραμμάτων του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και λάβουν σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Εξέχοντες επισκέπτες του περιπτέρου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., ήταν ο o Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Στ. Κασσελάκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Ν. Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και πρώην Υπουργός κ.  Αλ. Χαρίτσης, η Βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Ρ. Θρασκιά και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Καθηγητής κ. Σ. Χαρουτουνιάν.

Πολλοί Καθηγητές του Γ.Π.Α. αλλά και Επιστημονικοί Υπεύθυνοι (ΕΥ) σε προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. επισκέφθηκαν το περίπτερο όπως η Καθηγήτρια κ. Γ. Οικονόμου-Αντώνακα, μέλος του Συμβουλίου του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και ΕΥ, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών των Φυτών, Καθηγητής κ. Δημήτριος Σάββας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής κ. Γεώργιος Παπαδομιχελάκης, ο Καθηγητής κ. Δ. Καλύβας (ΕΥ), η Αναπληρώτρια καθηγήτρια κ. Κ. Μπινιάρη (Ε.Υ.), η Επίκουρη Καθηγήτρια κ. Σ. Μαυρίκου (ΕΥ), οι Επίκουροι Καθηγητές κ.κ. Κωνσταντίνος Αλιφέρης, και Κωνσταντίνος Σούλης, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης κ. κ. Δ. Τσιτσιγιάννης και Χρ. Λεγάκι, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Γ.Π.Α. Α.Ε., κ. Ι. Χατζηπαυλίδης, ο τέως Αντιπρύτανης, Καθηγητής κ. Ν. Δέρκας, ο Καθηγητής κ. ∆. Μπιλάλης και ο Καθηγητής κ. Δ. Μπουράνης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις Πρυτανικές Αρχές για τη φιλοξενία του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. στο περίπτερο του ΓΠΑ, τον κ. Γ. Τριλίβα και την κα Ρ. Χιντιρίδου του Τμήματος Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων για τη άψογη συνεργασία και συνεισφορά τους, τον οδηγό της αποστολής κ. Αλ. Στιακάκη για τη βοήθεια του στη μεταφορά του υποστηρικτικού υλικού και τέλος την κα Χρ. Παπαδοπούλου, Στέλεχος του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για τη συμμετοχή και συνδρομή της στην επιτυχημένη παρουσίαση του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΓΠΑ.

Συνημμένα: