Ημερίδα παρουσίασης του λογισμικού ArcGIS Platform Site License

Ημερομηνία: 
Τρίτη 04 Οκτ 2016

Αγαπητοί Συνάδελφοι

  1. Στις 4 Οκτωβρίου 2016 (9.30 π.μ. – 2.30 μμ.) θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική Ημερίδα παρουσίασης του λογισμικού ArcGIS Platform Site License που είναι διαθέσιμο για όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα του ΓΠΑ. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γεωργικού Μουσείου. Αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας υπάρχει στο επισυναπτόμενο αρχείο.
  2. Η Ερευνητική Μονάδα Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων (ΕΜΓΠΣ) του ΓΠΑ (http://gis.aua.gr ) διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία Marathon Data Systems (www.marathondata.gr ) επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα του λογισμικού γεωγραφικών πληροφοριακών συστημάτων ArcGIS διήμερο σεμινάριο με θέμα: «Εισαγωγή στο ArcGIS desktop».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από εκπαιδευτές της Marathon Data Systems στην αίθουσα υψηλής τεχνολογίας στο Β’ όροφο του κτηρίου Ρουσσόπουλου (Λεωφ. Καβάλας) στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 9.30 π.μ. – 3.30 μ.μ. και είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με χωρικά δεδομένα σε υπολογιστές ή θέλουν να ενημερωθούν σχετικά με μεθόδους εισαγωγής, αποθήκευσης και ανάλυσης χωρικών δεδομένων και γενικά για τη δημιουργία χαρτών μέσω υπολογιστών.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών που ενδιαφέρονται ερευνητικά για το θέμα, σε μέλη ΔΕΠ που διδάσκουν σχετικά θέματα, αλλά και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που θέλουν να γνωρίσουν το λογισμικό και να το χρησιμοποιήσουν σε μαθήματα και εργασίες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, Υποψήφιοι Διδάκτορες, Μεταπτυχιακοί Φοιτητές και Διοικητικοί Υπάλληλοι. Η επιλογή των αιτήσεων γίνεται με βάση τη σειρά υποβολής της αίτησης.

Αίτηση για το σεμινάριο μπορείτε να κάνετε εδώ.

Δ. Καλύβας

Συνημμένα: