Οι τελικοί αθλητικοί αγώνες του EU-CONEXUS πραγματοποιήθηκαν στο Zadar της Κροατίας

Ημερομηνία: 
Τετάρτη 15 Ιουν 2022

Οι τελικοί αθλητικοί αγώνες του EU-CONEXUS πραγματοποιήθηκαν στο Zadar της Κροατίας.

Το χρονικό διάστημα 2-6 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκαν στην Κροατία οι τελικοί αθλητικοί αγώνες του EU-CONEXUS με τη συμμετοχή πέντε φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία  να ταξιδέψουν στην Κροατία μαζί με τους υπεύθυνους φυσικής αγωγής και να εκπροσωπήσουν το Πανεπιστήμιο στους τελικούς αγώνες.

Τα ομαδικά αγωνίσματα τα οποία ήταν:  dodgeball, Pulling the rope, Horseshoe throwing, λόγω της ιδιαιτερότητάς τους, δημιούργησαν ένα ευχάριστο κλίμα ανάμεσα στους συμμετέχοντες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να αισθανθούν το «ευ αγωνίζεσθαι».

Οι φοιτητές επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Zadar στην Κροατία και ξεναγήθηκαν στην παράκτια παλιά πόλη δίπλα από το Πανεπιστήμιο. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με φοιτητές άλλων πανεπιστημίων σε ένα διεθνές περιβάλλον, να καλλιεργήσουν τις μεταξύ τους σχέσεις με σεβασμό στην διαφορετικότητα της κάθε κουλτούρας και να ενθαρρύνουν την ευγενή άμιλλα, αποκομίζοντας εμπειρίες και γνώσεις.

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το EU-CONEXUS υποστηρίζουν συστηματικά τους φοιτητές, παρέχοντας τη δυνατότητα να έρχονται  πιο κοντά σε ευκαιρίες διεθνοποίησης, καθώς και σε πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Συνημμένα: