Ημερίδα IMTA-EFFECT

Τοποθεσία: 
Ημερομηνία: 
Τετάρτη 12 Ιουν 2019

IMTA-EFFECT: Integrated Multitrophic Aquaculture for EFFiciency and ConservaTion

Τετάρτη 12/6/2019, 09:00-14:00

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης

Ιερά οδός 75, Βοτανικός

Το Εργαστήριο Εφηρμοσμένης Υδροβιολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας & Υδατοκαλλιεργειών του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) διοργανώνουν ημερίδα  στα πλαίσια των ERA-NETs,  COFASP  (www.cofasp.eu) του ερευνητικού έργου IMTA-EFFECT  (http://www6.inra.fr/imta-effect).  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/6/2019  και ώρα 09:00 π.μ- 14:00 μ.μ, στo Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιερά οδός  75, Βοτανικός .

Η ημερίδα απευθύνεται σε Υδατοκαλλιεργητές, σε Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Υδατοκαλλιεργειών, σε Δημόσιους Φορείς σχετικούς με τις Υδατοκαλλιέργειες και στον Ακαδημαϊκό και Ερευνητικό Χώρο. Οι παρουσιάσεις αναφέρονται σε θέματα ιδιαίτερου πρακτικού ενδιαφέροντος και θα περιλαμβάνουν μεθοδολογίες και αποτελέσματα που έχουν προκύψει από περιπτώσεις μελετών (case studies) ολοκληρωμένης πολυτροφικής (multitrophic) υδατοκαλλιέργειας σε ανοικτά και κλειστά συστήματα, γλυκού και θαλασσινού νερού με ψάρια, φύκια, δίθυρα και άλλους βενθικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, Γαλλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ινδονησία και Μαδαγασκάρη.

 

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση, το προκαταρκτικό πρόγραμμα ομιλιών, περίληψη του προγράμματος IMTA-EFFECT και οδηγίες πρόσβασης στο χώρο διεξαγωγής της ημερίδας.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή και άλλα ζητήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)

Εφη Κώτου: 22910-76492, ecotou@hcmr.gr

Ελεάννα Μήλιου:  210- 5294405, elenmi@aua.gr