«ΓΕΩμετρίες», μία εικαστική εκδήλωση της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, σε επιμέλεια της locus athens και σε συνεργασία με το ΓΠΑ

Ημερομηνία: 
Παρασκευή 15 Ιουν 2018

Μπορεί η σύγχρονη τέχνη να έχει λόγο ύπαρξης στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών;  Έχετε ποτέ φανταστεί την Αθήνα κατάφυτη; Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, σε επιμέλεια της locus athens και σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, οργανώνει την εικαστική εκδήλωση «ΓΕΩμετρίες», από τις 27 Μαρτίου έως τις 15 Ιουνίου. Οι Γεωμετρίες είναι ένα πυκνό πρόγραμμα σποράς και συγκομιδής, με πολύμηνο κύκλο ζωής, που θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου. Απαρτίζονται από μια εικαστική έκθεση με νέες παραγωγές, με πρόσφατα, παλαιότερα και ιστορικά έργα, από ένα δημόσιο πρόγραμμα επτά θεματικών Κυριακών, από έναν μεγάλο περίπατο αφιερωμένο στο νερό, από έναν αγώνα κωπηλασίας και από ένα υπαίθριο φεστιβάλ ταινιών για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Η έκθεση παρουσιάζεται στο Γεωργικό Μουσείο, στο κεντρικό κτίριο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στους κήπους του.

Πρόγραμμα

Ωράριο έκθεσης: Πέμπτη-Παρασκευή 5-9, Σαββατοκύριακα 12-9 

Το  Θερμοκήπιο Καλλωπιστικών Φυτών του ΓΠΑ θα παραμένει ανοιχτό για τους επισκέπτες της έκθεσης που επιθυμούν να προμηθευτούν φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, όλες τις Κυριακές του Προγράμματος, από τις 10:00  το πρωι έως και τις 18:00 το απόγευμα, εκτός από τις Κυριακές 3 και 10 Ιουνίου".

Συνημμένα: