2ο Ecotivity School από την Εθελοντική Ομάδα του ΓΠΑ

Ημερομηνία: 
Δευτέρα 27 Ιουλ 2020 έως Παρασκευή 31 Ιουλ 2020

Το 2ο Ecotivity School είναι πλέον γεγονός! Το θερινό σχολείο για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των νέων σε ζητήματα βιωσιμότητας και περιβαλλοντικής συνειδητοποίησης, έρχεται από 27 έως 31 Ιουλίου 2020. Η πανδημία του covid-19 δεν στάθηκε εμπόδιο στην διοργάνωση, και για το λόγο αυτό θα γίνει φέτος διαδικτυακά! Το πρόγραμμα θα αποτελείται από ενδιαφέρουσες ομιλίες, δημιουργικά βιωματικά εργαστήρια (workshops), καθώς και διαδικτυακές δραστηριότητες με στόχο την συνένωση των συμμετεχόντων (virtual bonding activities). Αυτή την χρονιά, η ομάδα του Ecotivity School επέλεξε να ασχοληθεί με τρεις κύριους άξονες: ΓΗ - ΝΕΡΟ - ΑΕΡΑΣ, και κάθε ένας από αυτούς θα αναλυθεί στο κομμάτι της Νομοθεσίας, της Μόλυνσης, της Επιχειρηματικότητας και της Τεχνολογίας. 

 

Αν λοιπόν είσαι νέος 18-26 ετών, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και σε ενδιαφέρουν η βιωσιμότητα και η οικολογία, τότε μπορείς να κάνεις την αίτηση σου στον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://forms.gle/u4RxPSFLu676pjPy5

 

Υπενθυμίζουμε ότι το θερινό σχολείο διοργανώνεται αφιλοκερδώς από νέους, διεξάγεται υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. 

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα social media της ομάδας (Facebook, Instagram, LinkedΙn), ενώ για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: ecotivityschool.gr@gmail.com