Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετείχε στον αγώνα «KARPENISSI TRAIL RUN 2022»

Ημερομηνία: 
Δευτέρα 31 Οκτ 2022

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετείχε στον αγώνα «KARPENISSI TRAIL RUN 2022».

 

Η ομάδα δρομέων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών - AUA RUNNING συμμετείχε από 7 έως και 9 Οκτωβρίου 2022, για πρώτη φορά σε ορεινούς αγώνες τρεξίματος, στο  «KARPENISSI TRAIL RUN 2022» με τις παρακάτω διαδρομές:  

  • GAVROS TRAIL 6χλμ., θετική υψομετρική 450μ.
  • LAKOMATA TRAIL 13χλμ., θετική υψομετρική 980μ.
  • KALIAKOUDA TRAIL 26χλμ., θετική υψομετρική 1860μ.

Οι αγώνες είχαν ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού  το Μεγάλο Χωριό του Νομού Ευρυτανίας. Η ομάδα AUA RUNNING συμμετείχε στη διοργάνωση με 17 δρομείς αποτελούμενη από φοιτητές, ερευνητές και καθηγητές Τμημάτων Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών τόσο αυτών με έδρα την Αθήνα όσο και από το Τμήμα Δασολογίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με έδρα το Καρπενήσι, αποτελώντας την πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή της φετινής διοργάνωσης.

Τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας AUA RUNNING, ο κ. Διονύσιος Καλύβας, Καθηγητής ο κ. Κωνσταντίνος Σούλης, Επίκουρος Καθηγητής, από το Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής,  ο  Πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος κ. Σπυρίδων Καλούδης, Αναπληρωτής Καθηγητής και η κ. Σταυρούλα Γαλανοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια από το ίδιο Τμήμα, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στους αγώνες που διεξήχθησαν στο όρος Καλιακούδα, το οποίο είναι ένα από τα τρία εμβληματικά βουνά της Ευρυτανίας μαζί με το Βελούχι και τη Χελιδόνα, με την ψηλότερη κορυφή  να αγγίζει τα 2100μ.

Η ομάδα δρομέων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών AUA RUNNING θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την υλοποίηση των στόχων της, καθώς μέσα από τη συμμετοχή της σε  αθλητικές και άλλες συναφείς δράσεις, περιλαμβάνει και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ όλων των μελών της ευρύτερης πανεπιστημιακής κοινότητας του ΓΠΑ, το οποίο εκτείνεται πλέον σε τέσσερεις πόλεις της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος με έδρα το Καρπενήσι κ. Σπυρίδων Καλούδης, μερίμνησε  για την φιλοξενία των μελών της ομάδας που ταξίδεψαν από την Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στο Καρπενήσι και οι φοιτητές και το προσωπικό του Τμήματος υποδέχτηκαν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας προσφέροντας αμέριστη συμπαράσταση για μια ευχάριστη διαμονή.

Η κ. Πολυξένη Τσαλιαγκού ιδρυτικό μέλος της ομάδας AUA RUNNING και Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, είχε αναλάβει το συντονισμό και την οργάνωση της συμμετοχής στους αγώνες «KARPENISSI TRAIL RUN 2022». Οι συμμετέχοντες έδωσαν το επόμενο μαζικό ραντεβού στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, όπου η ομάδα AUA RUNNING θα συμμετάσχει με 125 δρομείς σε όλες τις κατηγορίες.

Για περισσότερες φωτογραφίες από τη διοργάνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://photos.app.goo.gl/sXDR1SJf4iHDsFWUA

Συνημμένα: