Εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας της ομάδας δρομέων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών “AUA Running”

Ημερομηνία: 
Τρίτη 07 Φεβ 2023

Εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας της ομάδας δρομέων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών “AUA Running”.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, η ομάδα δρομέων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών AUA Running, πραγματοποίησε εκδήλωση πρώτη φορά για την κοπή της  πρωτοχρονιάτικη πίτας στο χώρο του Γεωργικού Μουσείου. Ο κ. Χρήστος Βάσσης, φοιτητής στο τέταρτο έτος του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής κέρδισε το  φλουρί και τα δώρα, τα οποία ήταν η επίσημη εμφάνιση της ομάδας δρομέων με το λογότυπο του ΓΠΑ, καθώς και το αναμνηστικό έπαθλο με φιγούρα δρομέα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβάλλονταν φωτογραφίες από τις συμμετοχές της ομάδας δρομέων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου AUA Running σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις, η οποία μετρά μέχρι τώρα σχεδόν δύο χρόνια λειτουργίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιπρύτανης Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, Διεθνοποίησης και Φοιτητικής Μέριμνας, κ. Ελένη Μήλιου, Καθηγήτρια, ο τέως Αντιπρύτανης  Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, κ. Σταύρος Ζωγραφάκης, Καθηγητής, καθώς και πολλά μέλη από όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα. 

Τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας AUA RUNNING, ο κ. Διονύσιος Καλύβας, Καθηγητής, ο κ. Κωνσταντίνος Σούλης, Επίκουρος Καθηγητής, από το Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής, καθώς και η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, κ. Πολυξένη Τσαλιαγκού,  εύχονται από καρδιάς σε όλες και όλους, όσοι  αγκάλιασαν και στήριξαν με κάθε τρόπο την προσπάθεια διάδοσης αθλητικού πνεύματος και Διά Βίου υγιεινών επιλογών με φυσική δραστηριότητα, τρέξιμο, περπάτημα κλπ  σε κάθε χώρο του πανεπιστημίου,  Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη, Δύναμη και Αισιοδοξία.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://photos.app.goo.gl/C5cMLsTm9p3fY9bJ8. Επίσης, όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν την ομάδα δρομέων του ΓΠΑ “AUA Running” μπορούν να επισκεφθούν στο FACEBOOK την παρακάτω σελίδα και να γίνουν μέλη, προκειμένου να ενημερώνονται για τις δράσεις της: https://www.facebook.com/groups/1348433342344417

Συνημμένα: