Π.Μ.Σ. « Σύγχρονη Τεχνολογία Τροφίμων. Γαλακτοκομία - Οινολογία»
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑ - ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ.», τουτέστιν στις ειδικεύσεις 1. Γαλακτοκομία ή 2. Οινολογία, καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές να υποβάλλουν αίτηση από 17 Ιουλίου έως 7 Σεπτεμβρίου 2018 στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος (Ιερά Οδός 75, Βοτανικός Τ.Κ. 118 55, αρμόδια κα Δ. Κομματά, τηλ: 210 - 529 4677, e-mail: pms_etda@aua.gr).
Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θετικών επιστημών της ημεδαπής και αντίστοιχων αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Οι απόφοιτοι ΤΕΙ υποχρεούνται να παρακολουθήσουν προπτυχιακά μαθήματα που θα ορίσει η Συντονιστική Επιτροπή του προγράμματος.
Το εν λόγω Π.Μ.Σ. οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στα γνωστικά αντικείμενα:
1. «Γαλακτοκομία» ή
2. «Οινολογία» (οι απόφοιτοι της παρούσας ειδίκευσης του Π.Μ.Σ. έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για την απόκτηση της Άδειας Άσκησης του Επαγγέλματος του Οινολόγου)
Οι σπουδές για την απόκτηση του Μ.Δ.Ε. του ανωτέρω προγράμματος διαρκούν τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα. Τα δύο πρώτα εξάμηνα περιλαμβάνουν την παρακολούθηση των μαθημάτων ενώ το τρίτο την πραγματοποίηση της πρακτικής εξάσκησης και την έρευνα και συγγραφή της μεταπτυχιακής ερευνητικής διατριβής.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Διευθυντή του Π.Μ.Σ. Αν. Καθηγητή κ. Γεώργιο Κοτσερίδη (Ιερά Οδός 75, Βοτανικός Τ.Κ. 118 55, τηλ. 210-529 4702, e-mail: ykotseridis@aua.gr), στο Γραφείο Οργάνωσης και Συντονισμού του Π.Μ.Σ, αρμόδια κα Δ. Κομματά (τηλ.: 210-5294677, e-mail: pms_etda@aua.gr) και στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. http://fst.aua.gr/el/node/276.
Συνημμένα θα βρείτε την προκήρυξη και την αίτηση συμμετοχής.