Σύγχρονη Τεχνολογία Τροφίμων. Ι) Γαλακτοκομία ΙΙ) Οινολογία
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Ι) ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑ ΙΙ) ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ»
Αιτήσεις έως 10 Σεπτεμβρίου 2024
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Ι) ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑ ΙΙ) ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ», τουτέστιν στις ειδικεύσεις 1. Γαλακτοκομία ή 2. Οινολογία, καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές να υποβάλλουν αίτηση από 25Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2024 ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος στην αρμόδια κα Δ. Κομματά, στο e-mail: pms_etda@aua.gr.
Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θετικών επιστημών της ημεδαπής και αντίστοιχων αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων συναφούς γνωστικού αντικειμένου.
Το εν λόγω Π.Μ.Σ. οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στα γνωστικά αντικείμενα:
1. «Γαλακτοκομία» ή
2. «Οινολογία» (οι απόφοιτοι της παρούσας ειδίκευσης του Π.Μ.Σ. έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για την απόκτηση της Άδειας Άσκησης του Επαγγέλματος του Οινολόγου)
Οι σπουδές για την απόκτηση του Δ.Μ.Σ. του ανωτέρω προγράμματος διαρκούν τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα. Τα δύο πρώτα εξάμηνα περιλαμβάνουν την παρακολούθηση των μαθημάτων ενώ το τρίτο την πραγματοποίηση της πρακτικής εξάσκησης και την έρευνα και συγγραφή της μεταπτυχιακής ερευνητικής διατριβής.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διευθύντρια του Π.Μ.Σ. Καθηγήτρια κ. Σταματίνα Καλλίθρακα (Ιερά Οδός 75, Βοτανικός Τ.Κ. 118 55, τηλ. 210 529 4362, e-mail: stamatina@aua.gr), στο Γραφείο Οργάνωσης και Συντονισμού του Π.Μ.Σ, αρμόδια κα Δ. Κομματά (τηλ.: 210 529 4677, e-mail: pms_etda@aua.gr) και στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. http://fst.aua.gr/el/node/313.
Call for Applications
The Department of Food Science and Human Nutrition of the Agricultural University of Athens invites those interested in attending the Postgraduate Studies Program (PSP) entitled "Advanced Food Technology. I) Dairy Science II) Enology" to submit their applications for the academic year 2024-2025.
The Program awards Master of Science (Msc) in either Dairy Science or Enology.
Applicants may be graduates from Schools of Sciences or of Agriculture or Engineering from Universities or Technological Educational Institutes in Greece or abroad.
For further information please contact Ms. D. Kommata: pms_etda@aua.gr.