Eτήσιο ΔΙΕΘΝΕΣ Συνέδριο του International Association of Food Protection (ΙAFP): IAFP European Symposium on Food Safety

Ημερομηνία: 
Δευτέρα 23 Μάιος 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Εργαστήριο Μικροβιολογίας & Βιοτεχνολογίας Τροφίμων μαζί με το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου & Υγιεινής Τροφίμων & Ποτών του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής Ανθρώπου, της Σχολής Τροφίμων Βιοτεχνολογίας & Ανάπτυξης, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργάνωσαν με επιτυχία το ετήσιο ΔΙΕΘΝΕΣ Συνέδριο του  International Association of Food Protection (ΙAFP): IAFP European Symposium on Food Safety (https://www.foodprotection.org/europeansymposium/). Το European IAFP 2016 που διοργανώθηκε από τους Καθ. Γ. Νυχά και Επίκ. Καθ. Π. Σκανδάμη, έλαβε χώρα στις 11-13 Μαΐου στο συνεδριακό χώρο του Μεγάρου Αθηνών και συμμετείχαν περισσότεροι από 320 σύνεδροι και από τις 5 ηπείρους.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του συνεδρίου αυτού,  η ομάδα του Επίκ. Καθ. Π. Σκανδάμη, που εκπροσωπήθηκε από την υποψήφια διδάκτορα κα. Ιφιγένεια Μακαρίτη, έλαβε το Βραβείο της καλύτερης αναρτημένης εργασίας με τίτλο  Molecular Identification And In Vitro Evaluation Of Fungal Growth From Sweet Brioche-Like Products”. Η ομάδα που συμμετείχε στην πραγματοποίηση της εν λόγω μελέτης αποτελείτο από τους Ifigeneia P. Makariti, Anastasia E. Kapetanakou, Maria-Athanasia Bertoli, Christina Dremetsika, Maria Gkerekou, Panagiotis N. Skandamis.

Συνημμένα: