Δωρεάν θερινό σχολείο Ecotivity School για νέους 18 έως 24 χρονών

Ημερομηνία: 
Πέμπτη 27 Ιουν 2019
Το πρόγραμμα του Ecotivity School Greece, ένα δωρεάν θερινό σχολείο για νέους 18 έως 24 χρονών, έχει στόχο την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και την επαφή με έννοιες όπως η βιωσιμότητα και η οικολογία. Θα περιλαμβάνει σχετικές ομιλίες από εγκεκριμένους ομιλητές, βιωματικά εργαστήρια και δραστηριότητες τα οποία θα αναπτυχθούν πάνω στο τρίπτυχο περιβάλλον-εκπαίδευση-εθελοντισμός.
Το θερινό σχολείο θα έχει διάρκεια 5 ημέρες και θα πραγματοποιηθεί 22 με 26 Ιουλίου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Προϋπόθεση για την συμμετοχή αποτελεί το ηλικιακό όριο (18 έως 24 χρόνων) και η συμπλήρωση της αίτησης στον σύνδεσμο  https://forms.gle/EJLHMnB6moxhJjey7

Το πρόγραμμα θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και τις 4 Ιουλίου.
Θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για διεύρυνση των γνωστικών οριζόντων των συμμετεχόντων, για ευαισθητοποίηση, δικτύωση και καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος.
Για απορίες και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην σελίδα https://www.facebook.com/EcotivitySchoolGr

Το πρόγραμμα του Ecotivity School διοργανώνεται εθελοντικά από φοιτητές και αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντισμού του Πανεπιστημίου, με αφορμή τα NCG cooperation awards.