Ιωάννινα: 7-10/05/2018

Ημερομηνία: 
Δευτέρα 07 Μάιος 2018 έως Πέμπτη 10 Μάιος 2018

Eκπαιδευτική εκδρομή του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου

Συνοπτική Παρουσίαση

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης των φοιτητών του 8ου εξαμήνου του Τμήματος Eπιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου για το 2018 διοργανώθηκε εκδρομή με σκοπό την επίσκεψη και ξενάγηση σε Βιομηχανίες Τροφίμων της περιοχής των Ιωαννίνων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επιπλέον εκδρομή στην χαράδρα του Βίκου και επισκέψεις στο Σπήλαιο Περάματος και στο Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας-Κέρινα ομοιώματα «Παύλος Βρέλλης».

Πρόγραμμα εκδρομής 7 Μαϊου έως 10 Μαϊου 2018-Ιωάννινα

Δευτέρα 7/5

  • 8.00 πμ: Αναχώρηση από ΓΠΑ
  • 10.30 πμ: Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, Αίγιο.  Επεξεργασία σταφίδας, ελαιολάδου και εσπεριδοειδών.
  • 14.00 μμ: Αναχώρηση για Ιωάννινα

Τρίτη 8/5

  • 10.00 πμ: Εταιρεία ΒΙΚΟΣ (Ηπειρωτική Εταιρεία Εμφιαλώσεων ΑΕ), Καλπάκι. Παραγωγή και εμφιάλωση νερών και αναψυκτικών.
  • 12.30 μμ: Εκδρομή Ζαγοροχώρια

Τετάρτη 9/5:

  • 09.00 πμ: ΛΑΜΔΑ Ε.Π.Ε. και ΚΡΕ.ΚΑ Α.Ε, Σφαγεία πουλερικών, βοοειδών, χοιρινών, αμνοεριφίων
  • 12.30 μμ: Επίσκεψη  Κτήμα ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ (Ζίτσα). Οινοποιείο
  • 16.00 μμ: Σπήλαιο Περάματος

Πέμπτη 10/5

  • 9.30 πμ: Εταιρεία OVO-FRESCO Α.Β.Ε.Ε. Εταιρεία παραγωγής φρέσκων αυγών, οργανικού λιπάσματος και παστεριωμένων αυγών.
  • 12.30 μμ: Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας - Κέρινα Ομοιώματα Παύλος Βρέλλης
  • 14.30-15.00 μμ: Αναχώρηση για Αθήνα