Τα ΠΜΣ του ΓΠΑ συμμετέχουν στο «Master and MBA info day!» στην Τεχνόπολη 13/05/17

Ημερομηνία: 
Σάββατο 13 Μάιος 2017
  • Το Δ.Π.Μ.Σ. «Επιχειρηματικότητα & Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη» θα συμμετάσχει στην έκθεση/ημερίδα με θέμα «Master and MBA info day!» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρες 11:00 πμ – 19:00 μμ, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο κτίριο του INNOVATHENS.

 

Πρόκειται για την πρώτη έκθεση αποκλειστικά μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Το Δ.Π.Μ.Σ. θα συμμετάσχει με δικό του stand και, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση του Προγράμματος από τη Διευθύντρια κ. Στ. Χαδιώ, Αναπλ. Καθηγήτρια ΓΠΑ Διευθύντρια (13:00 μμ).

 

-          Η έκθεση των προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο «Μηχανουργείο» (Δ12)της Τεχνόπολης και ώρες 11:00 -19:00.

 
-          Η παρουσίαση του προγράμματος από τη Διευθύντρια κ. Στ. Χαδιώ, Αναπλ. Καθηγήτρια ΓΠΑ Διευθύντρια θα γίνει στις 13:00 μμ, στο κτήριο του INNOVATHENS.
 
Θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμη η παρουσία σας, οποιαδήποτε ώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ώστε να δοθεί η ευκαιρία άμεσης επικοινωνίας με τυχόν ενδιαφερόμενους.

 

Ελπίζουμε να σας δούμε στο stand του ΔΠΜΣ το Σάββατο 13 Μαΐου 2017.

 

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο link http://www.farmbm.aua.gr/?p=5735

Για τη Συντονιστική Επιτροπή του ΔΠΜΣ

 

Η Διευθύντρια του Προγράμματος
Στ. Χαδιώ, Αναπλ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

 

  • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας (MBA Food & Agribusiness)” θα λαβει μέρος στην 1η έκθεση μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Ελλάδα «Master and MBA info day», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου, 11.00-19.00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Η παρουσίαση του ΜΒΑ θα γίνει στις 12:45 στο κτήριο του INNOVATHENS.

 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε στο περίπτερό μας.
Ο Δ/ντής του Προγράμματος
Π. Λαζαρίδης, Καθηγητής ΓΠΑ